Min Youtube-kanal.

 

Varje vecka lägger jag ut nya videoklipp på min Youtube-kanal med syftet att inspirera till balans i vardagen.

 

 

 

Projektledare för det nystartade skivbolaget Allimac Music med Camilla Brinck. Just nu aktuell med ny singeln "Missing You" där jag också gästspelar i musikvideon. Hjälp oss gärna att sprida låten vidare genom Spotify och Itunes. www.camillabrinck.se

 

Musse & Helium är en ny barnljudbok som jag projektleder.

Camilla Brinck är grundare och producent.

 

Historien handlar om två små möss som på ett roligt, lite kaxigt och vardagsmässigt sätt lär barn olika saker, samtidigt som man får följa med på ett knasigt och otroligt spännande äventyr. Berättelsen utspelar sig både uppe i vardagen (hos Camilla) och även nere i Djurriket som är ett förtrollande sagoland.

 

Ljudboken är uppbyggd som en Disneyfilm med karaktärer, levande/stämningshöjande musik och ljudeffekter.

 

Vi håller just nu på att skriva avtal med en av de större bokförlagen och för att vara säker på att inte missa den här barnljudboksinovationen så följ oss på Facebook där vi uppdaterar löpande. Där finns också ett smakprov på när M&H testar Yoga. Klicka HÄR för att komma till vår facebooksida.

 

Det här är mitt senaste projekt där jag kommer ta fram en hälsoapp för att underlätta och förenkla hälsomedvetenheten hos oss alla.

Det är helt ny mark för mig och otroligt spännande.

Följ mig på Instagram för att bli en av dom första som får ta del av gratisappen. @maximkalmer

 

Enligt världshälsoorganisationens (WHO´s) definition från 1946, som är den mest använda, är hälsa "ett tillstånd av fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande, inte endast frånvaro av sjukdom och funktionsnedsättning."

 

Vår kropp och sinne är starkt ihoplänkade och alla dessa bitar måste ingå och vara balanserade för att vi ska må bra och med andra ord ha en god hälsa.

 

Copyright @ All Rights Reserved